Brännared Holmen 3

Öxnevalla 51997

+46 320 833 13

kontakt@sjusjoar.se

Rhythm of The Heart- Picnic Gathering 21 Juli

Sam Garrett och Roaman kommer till Sju Sjöar i Mark för att spela sin glada och hjärtöppnande musik. Det kommer bli två helt magisk konserter och en färgsprakande dag med sång, dans, bad, natur, cacao ceremoni och så mycket mer !

Välkomna till Rhythm of the heart picnic gathering 21 juli 2023!

Vi har tillgång till en vacker plats vid sjön där vi kan sjunga, dansa, spela instrument, skapa i skönhet, meditera, reflektera, dricka cacao, utforska, samtala, komma nära naturen, äta god mat, återförenas med gamla vänner och upptäcka nya. Sju Sjöar har allt som vi kan önska för att skapa en härlig dag tillsammans vid sjökanten eller varför inte dansandes på en SUP i vattnet.

Vi kommer lyssna och dansa till hjärtöppnande musik ifrån Sam Garrett och Roaman som kommer för att spela sin musik för oss. Och dagen kommer kantas av musik och natur hela tiden!

Titta, känn och köp med dig något fint ifrån marknaden. Tag med dig egen picknickkorg eller köp mat ifrån matserveringen på plats.

Mycket fokus ligger på Fredagen men för er som vill är ni varmt välkoma att boka övernattning (mycket begränsat antal så först till kvarn) och avsluta det hela med en härlig frukostbuffé samt Yoga och en Andningsresa på lördagen för att sen fortsätta livets resa full med energi och livsglädje! 

Ta med dig en picknickfilt, dina instrument och ett öppet hjärta så ses vi 21 juli på Sju Sjöar!

Eventet är drogfritt och familjevänligt. 

Mat och dryck finns att köpa på plats. Annars ta med egen PICKNICKKORG! (ingen grill). 

Vi uppmuntrar er att ta med egna instrument!
Parkeringen sker 500 meter innan Sju Sjöars anläggning. Närmaste tåg och buss station är i Horred och vi uppmuntrar till samåkning så connecta med varann via facebook eventet!  

Längre ner på denna sida hittar du din personliga festivalaffisch som du kan dela med dina vänner och då vara med i utlottningen av fin fina priser

Tagga #rhythmoftheheart2023 

Vår underbara artister och deltagare (Dela gärna)& fler kommer