Brännared Holmen 3

Öxnevalla 51997

+46 320 833 13

kontakt@sjusjoar.se

Boka aktivitet

Boka din aktivitet hos oss. Du bokar genom att kontakta oss på 0320 833 13 eller kontakt@sjusjoar.se

Boka Boende

Glöm inte boka boende i samband med att du bokar dina aktiviteter!

Yoga Retreat, 5-7 Mars 2021

Lugna dina sinnen, stärk din kropp

En yoga och bastu helg

på Sju Sjöar 5-7 mars 2021

Välkommen att njuta i naturskön miljö utan trafikbuller här på Sju sjöar. Slappna av med yoga & meditation, må bra och äta gott med naturen som närmsta granne.

Att vara i ”yogabubblan” en hel helg ar̈ en härlig lyx att unna sig för att pausa ifrån vardagen, att våga “bara vara” – att lämna informationsflödet en stund – att lyssna in – att känna in , som en kärlekshelg med dig själv, att hämta ny livskraft. I en liten intim grupp kommer du att bland annat få ta del av Yinyoga, Mediyoga, samt meditationer. Alla kan delta i helgen – och få personlig hjälp med ev. modifieringar om du tex. har någon skada etc. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Vi kommer att basta med en skön ritual- givetvis frivilligt- för att ta del av bastuns helande effekter samt doppet i ”isvaken” ( en badtunna som får agera vak)

Du kommer att få yoga och meditera med Tua Hjemgaard, som driver YogabyTua i Trollhättan, där hon arbetar med återhämtning och rehabilitering från stress, utbrändhet etc. samt kvällsklasser i olika yogastilar för alla som vill dyka in i yogans magiska värld. Tua Hjemgaard har undervisat sedan 2010, hon är utbildad MediYogaterapeut /MediYoga
Lärare i yinyoga och restorativeyoga
Ashtangayoga,
Yogafilosofi
Friskvårdsterapeut/massör

För mer info och anmälning nå oss på mail eller ring till oss på 0320-83313.