Brännared Holmen 3

Öxnevalla 51997

+46 320 833 13

kontakt@sjusjoar.se

Boka aktivitet

Boka din aktivitet hos oss. Du bokar genom att kontakta oss på 0320 833 13 eller kontakt@sjusjoar.se

Boka Boende

Glöm inte boka boende i samband med att du bokar dina aktiviteter!

YOGA-ALLA ELEMENT MÖTER VI 16-18 SEPTEMBER 2022

En yoga & naturnära-helg

Luft-vatten-eld-jord alla element möter vi

på Sju Sjöar 16-18september 2022

Välkommen att ÄNTLIGEN få njuta av höstmys i naturskön miljö̈ utan trafikbuller, här på̊ Sju Sjöar. Slappna av med yoga & meditation, må̊ bra, äta gott, med naturen som närmsta granne.

Att vara i ”yogabubblan” en hel helg är en härlig lyx att unna sig för att pausa ifrån vardagen, att våga ”bara vara ”-att lämna informationsflödet en stund – att lyssna in – att känna in , som en kärlekshelg med dig själv, att hämta ny livskraft. Du kommer bland annat få ta del av Yinyoga, DragondanceYoga,soundhealing och meditationer. Alla kan delta i helgen – du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Med naturen så nära kommer du känna ett skönt lugn här och känna dig som hemma -för det är så det är här på Sju Sjöar.

Det kommer oxå att ges möjlighet att basta med en skön ritual- givetvis frivilligt- för att ta del av bastuns helande effekter samt ett dopp i sjön eller badtunna.

På lördagen blir det varmare !!! när vi får ta del av en Firewalk. Firewalks har alltid använts och gör fortfarande vid ceremoniella tillfällen runt om i hela världen. Där deltagaren får möta sin egen kraft och beslutsamhet. Det är en fantastisk upplevelse utan tvång som skapar ett stort kraftminne. Allt ifrån att lära oss bygga ett bål till att vandra på glödande kol med guidning från Jeanette och Johan som äger och driver Sju Sjöar.

Du kommer att få yoga och meditera med Tua Hjemgaard, som driver YogabyTua i Trollhättan, där hon arbetar med återhämtning och rehabilitering från stress, utbrändhet/utmattning, klimakteriet/hormoner samt kvällsklasser i olika yogastilar för alla som vill dyka in i yogans magiska värld.
Tua Hjemgaard har undervisat sedan 2010, hon är utbildad i basmedicin, MediYogaterapeut ,yin, restorative,Hormon -medicinsk yoga för kvinnor, Ashtanga,Dragondance,yogafilosofi och certifierad klimakteriecoach.

 

Prel. Program för helgen

Fredag

Incheckning från kl. 15.00

Kl.17.00-18.30 Ett grundande Yogapass där vi möter kroppen i sköna utsträckande rörelser, info. om helgen.

Kl.19.00 Lovely Middagsbuffé

Kl.21.00 kvällsmeditation

Lördag

Vi tar vara på morgonens nektartimmar efter ha gjort en morgonritual som tilldelas efter anmälan till denna retreat vi möts i tystnad och stillhet alla ”smyger in” och lägger sig på mattan för vår:

MorgonSadhana 07.00-09.00 

Där vi inleder med ett mjukt yogapass, som alla kan deltaga i och anpassa efter sin egna kropp/förmåga, vi avslutar med en längre meditation

Frukt och te efter morgonpasset

11.00 Brunch

12.30 Yoga

15.00 Em.workshop med mellis

19.00 Middag i Grillhuset därpå Firewalk

Söndag

MorgonSadhana 07.00-09.00

Frukostbuffé efter morgonpasset med delning om hur helgen varit, upplevts-avslutning

 4350kr inkl.

2 nätter del i dubbelrum med dusch och toalett om du hellre bor i enkelrum +500kr

4 yogapass samt meditationer

Soundhealing

Firewalk

Bad/bastu

1 brunch

1 frukostbuffé

1 mellis

2 middagar

Att ta med:
Sköna kläder som du kan yoga i , en skön filt till avslappningen, du behöver inte tänka på ”finkläder” då vi struttar runt i myskläder från fredag em. till söndag fm. Ett par gympa/promenadskor utekläder efter väder, samt badkläder för bastun

Vi önskar Dig varmt välkommen !