Brännared Holmen 3

Öxnevalla 51997

+46 320 833 13

kontakt@sjusjoar.se

Boka aktivitet

Boka din aktivitet hos oss. Du bokar genom att kontakta oss på 0320 833 13 eller kontakt@sjusjoar.se

Boka Boende

Glöm inte boka boende i samband med att du bokar dina aktiviteter!

MAGISK VINTERHELG MED YOGA 25-27 NOVEMBER

“Lugna dina sinnen, stärk din kropp”


Stillheten som vintern bjuder på när marken täcks av snö och allt blir lite mera tyst, denna helg ägnar vi åt Yoga & kallbad.

Välkommen precis som du är till en naturnära och lugn miljö utan trafikbuller- här på Sju sjöar avslappningen och lugnet infinner sig nästan omedelbart med yoga & meditation som hjälper oss att landa ner i kroppen, må bra och äta gott med naturen som närmsta granne.
Att vara i ”yogabubblan” är en härlig lyx att unna sig för att pausa ifrån vardagen, att våga ”bara vara ”-att lämna informationsflödet en stund – att lyssna in – att känna in , som en kärleksmöte med dig själv, att hämta ny livskraft. I en liten intim grupp kommer du att bland annat få ta del av Yin yoga, Dragondanceyoga samt meditationer. Alla kan delta i helgen – och få personlig hjälp med ev. modifieringar om du till exempel har någon skada etc. du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

 Du kommer att få yoga och meditera med Tua Hjemgaard, som driver YogabyTua i Trollhättan, där hon arbetar med återhämtning och rehabilitering, kvinnohälsa, stress, utbrändhet ,klimakteriet etc. samt kvällsklasser i olika yogastilar för alla som vill dyka in i yogans magiska värld.

Tua Hjemgaard har undervisat sedan 2010, hon är utbildad MediYogaterapeut /MediYoga
yin-och-restorativeyoga
Ashtangayoga, Certifierad Stark genom klimakteriecoach.
Yogafilosofi
Friskvårdsterapeut/massör

Program för helgen

Fredag
Incheckning från kl.15.00

kl.17.00 inleder vi med ett mjukt yinyogapass, som alla kan deltaga i och anpassa efter sin egna kropp/förmåga, vi avslutar med en längre meditation

kl.19.00 middag

kl.21.00 Vinterkvällsmeditation

Lördag
Morgonsadhana 07.00-09.00
 – Vi tar vara på morgonens nektartimmar efter vår morgonritual som tilldelas efter anmälan, vi möts i tystnad och väcker kroppen med ett kallbad i stillhet, alla smyger sen in och lägger sig på yogamattan inför vår :där vi har ett skönt uppväckande, mjukt yogapass som alla kan deltaga i och anpassa efter sin egna kropp/förmåga, vi avslutar med en längre meditation

Kl.09.00 te och frukt/nötter

kl.11.00 Brunch

kl.15.00 Kallbadsworkshop, Basturitual med eteriska oljor, tvagning, mellis runt elden

kl.17.00-18.00 AfterBath-yoga
kl.19.00 En härlig middagsbuffé

kl.21.00 Vinterkvällsmeditation

Söndag
Morgonsadhana 07.00-09.00
 – Vi tar vara på morgonens nektartimmar efter vår morgonritual som tilldelas efter anmälan, vi möts i tystnad och stillhets tar ett kalldopp för att väcka våran kropp, alla smyger in och lägger sig på yogamattan där vi har ett skönt uppväckande, mjukt yogapass som alla kan deltaga i och anpassa efter sin egna kropp/förmåga, vi avslutar med en längre meditation

Avslutning med en härlig brunch,frukostbuffé samtal om våran helg.

Investering för retreat

3800kr/pers. del i dubbelrum
Enkelrum 500kr i tillägg

  • 4st yogapass
  • 2st kvällsmediationer
  • Soundhealing
  • 1st te och frukt
  • 1st brunch
  • 2st middagsbuffér
  • 1st frukostbuffé
  • Bastumys
  • 1st mellis

Att ta med:
Sköna kläder som du kan yoga i , en gosig filt till avslappningen, en vatten/termosmugg med lock som du kan ha i yogasalen -du behöver inte tänka på ”finkläder” då vi struttar runt i myskläder från de vi kommer tills vi åker hem. Ett par gympa/promenadskor utekläder efter väder, samt badkläder/handduk för bastun, ett par gosiga raggisar kan va gôtt för morgonyogan.

Anmälan är bindande och bokning gör du på
( tänk på att föranmäla ev. allergi så vi kan ta hänsyn till det;)
Mejla till      info@yogabytua.se
frågor? Ring Tua på 0706–956675

Vi önskar Dig varmt välkommen !
Tua och Jeanette