Brännared Holmen 3

Öxnevalla 51997

+46 320 833 13

kontakt@sjusjoar.se

Festival Rhythm of The Heart

18-20 Juli 2024

Boka aktivitet

Boka din aktivitet hos oss. Du bokar genom att kontakta oss på 0320 833 13 eller kontakt@sjusjoar.se

Boka Boende

Glöm inte boka boende i samband med att du bokar dina aktiviteter!

Escapebox

En häftig spionjakt – Engagerande teambuilding

Escape Room i en box arrangeras där du är och kan genomföras på restaurang, konferensanläggning eller hemma hos er. Ett actionfyllt lagspel för 4-600+ personer. Ett helt nytt koncept som kan genomföras över hela Sverige.

Vad är Escape Box och hur går det till?

Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence som är det första uppdraget i Escape Box- serien. Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över. Escape Box är utvecklad för att kunna spelas i större grupper samtidigt och genomföras vart du vill. Boxen är full av spännande gåtor, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner!

Escape Box är ett lagspel. Lagen om 4-6 personer får utdelat var sin agentväska och en dokumentmapp av vår gamemaster. Efter att ha blivit introducerade om spelets historia, ska varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att få öppna agentväskan och komma vidare i spionjakten. Målet med spelet är att följa spåren efter den efterlysta spionen. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder och fullfölj uppdraget att få fast honom/ henne inom 60 minuter. Endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence.

Ring eller maila för mer information eller bokning.