Upplev våren i den underbara naturen vid Tolken


Vi välkomnar er till en underbar vårsäsång full av fantastiska upplevelser hos oss på Sju Sjöar!

Vi vill fortsätta ge er det alra bästa när ni ska arrangera era konferenser, och naturligtvis även fester och bröllop. Det är ett privilegie att få göra ert speciella ögonblick oförglömligt!

Hos oss är alla med - även de som av olika anledningar inte behöver arrangera en större sammankomst. Därför dyker det regelbundet upp olika typer av event som är öppna för alla på denna sida - håll utkik efter uppdateringar!

Allt är upplagt för en oslagbar säsong på Sju Sjöar, vi ser fram emot mängder av oförglömliga ögonblick med er alla!
 

Event och händelser under våren
 


Temavandringar

Fågeltema 4 april, Fisktema 2 maj - 17.30

Alla behöver vi ett avbrott ibland, gärna i miljöer som faktiskt bryter av mot mönstrena hemma i stugorna och till vardags. Dra ihop ett gäng och kom ut till den trolska färgsprakande naturen vid Tolkens strand - kom till Sju Sjöar!

Vandringarna går från Sju Sjöar till Agnbäck, och tillbaka. Kaffe och smörgås serveras vid återkomsten till herrgården, för de som velat boka i förväg. Läs mer genom att klicka här.

Kaffe och smörgås tillkommer med +50,00 :- per person
 


Helgworkshop - Ta kontrollen över ditt liv

13 april 15.00 - 15 april 16.00

En helg fylld med föreläsningar och workshops som handlar om alla de möjligheter du besitter att förbättra ditt liv – mentalt som fysiskt.

Anländ till oss på Sju Sjöar fredag eftermiddag för incheckning, fika och uppstart av helgens workshop. När dagen tar slut sover ni i vårt bekväma boende med dusch och toalett och med naturen som närmsta granne. Vakna upp till fågelkvitter och frisk luft. Efter en god frukost kör vi igång igen med helgworkshop. Vi serverar alla måltider i vår mysiga restaurangen på gamla höloftet.

På plats vägleds ni av coacherna Kajsa Lager Brink och Thomas Vangelos från BaraNU. Klicka här för att få alla detaljer om detta unikka helgevent!

Dubbelrum 3 995,00 :- per person
Enkelrum 4 295,00 :- per person
Exklusive boende 3 395,00 :- per person
 


Vandringsweekend

20-22 april

Kom till oss på en stärkande vandringsweekend!

Schemat är fullspäckat med charmiga aktiviteter som blivit vårt signum; sjöstugemiddag, guidad vandring, mysiga rustikt inredda byggnader, frukost i restaurang på renoverat höloft, och mycket mer.

Läs hela det underbara schemat i PDFen för eventet.

1 995,00 :- per person i delat dubbelrum

Inkl. 2st middagar, 2 nätter boende, 2st frukostar, samt möjligheter till torkförvaring
 


Afternoon tea på mors dag

27 maj

Överraska mor på den viktigaste av dagar - bjud på mysig afternoon tea hos oss!

Vår duktiga köksmästare anordnar en underbar svensk afternoon tea; scones, marmelader och lemoncurd, men även goda pajer, sallader, pastrami, sju sorters kakor, morotskaka, m.m. Avsluta med fördel med en fin promenad i det vackra området.

Succén är given!

295,00 :- per person

Barn under 10 år 100,00:-

Läs gärna mer genom att klicka här.

Besök oss på Facebook
Dela SjuSjoar.se på din Facebook-timeline


  Miljömärkt logi och konferens sedan oktober 2012.