Certifieringar och intyg


I oktober 2012 mottog Sju Sjöar miljöcertifieringen Green Key av Håll Sverige Rent.

Märkningen är ett bevis på vårt arbete för en minskad miljöpåverkan och ett hållbart företagande. Green Key ger dig som gäst möjlighet att välja ett boende som tar miljöhänsyn. Du kan här läsa Green Keys gästinformation här.

Här kan du läsa mer om Greens Keys arbete på Håll Sverige Rents hemsida.

 

"Alla på Sju Sjöar ska arbeta för miljön och är engagerade i miljöfrågor. Vi strävar efter att i största möjliga mån välja miljö-vänliga produkter och tänka på att vi handlar varor som kommer från närområdet." 
 Sedan april 2017 är vi certifierade av Turistrådet Västsverige. Deras Smaka På Västsverige-certifiering intygar att du tar del av det bästa som regionen har att erbjuda i smakväg!

Besök gärna informationssidan om vårt kök, vi har något för alla smaker, precis så som det ska smaka. Du kan även läsa mer om certifieringen på Turistrådet Västsveriges hemsida.

 En högkvalitativ serviceverksamhet byggs av idéer, men när en idé implementerats så har den övergått till att bli den nya standarden. Som ett led i att ständigt kunna överträffa våra gästers förväntningar samarbetar vi därför med Swedish Welcome!

Detta garanterar att du besöker en verksamhet som drivs genom insiktsfull förnyelse, självkritik, och ett konstant flöde av nya idéer. Utvärdering av rådgivare utfördes senast 2017, och utfördes enligt receptet för samarbetet som du kan läsa mer om här.

 

 

Besök oss på Facebook
Dela SjuSjoar.se på din Facebook-timeline


  Miljömärkt logi och konferens sedan oktober 2012.